beztefar.blogg.se

hola amigos, this is eine blogg about mig själv and mina frendz. and hey! stay safe out there!

Helt plötsligt hände vad?

Publicerad 2014-02-18 02:07:29 i Allmänt,

Du är snyggast i världen och jag älskar dig. Du är fan snyggast i världen 
 
Less och arg men vet inte vem jag ska vara arg på. Våra själar är perfekta för varandra och det krossar mitt hjärta när du säger att det inte känns rätt. Hade vi varit rätt om vi inte var dom vi är? Bara två själar
 
Din galenskap, tryggheten. Tryggheten du sveper om mig med. Du är så god, så varm och så perfekt men du är långt ifrån perfekt. Samma med mig och det är det som krockar. Så jääääävla snygg och vacker på insidan och ut. 
 
- Du, visst kan vi vara vänner efter detta? Jag inser mer och mer hur tungt det känns utan dig, vi behöver kanske inte vara med varandra så mycket på en gång men att inte vara med dig alls som vän eller inte känns förjävligt.
- Ja absolut vill jag att vi ska vara vänner, kommer gå under annars :o Vi får fan se till att skapa en fungerande vänskap för jag klarar mig iaf inte utan dig. Låter det som en plan?
- Ja samma här känns det som. Jag tror det kommer gå bra eftersom vi båda vill det. Även om vi kanske inte passade så bra i ett förhållande tillsammans så är du en underbar person onekligen och jag minns innan när vi hade våran (bibliotekstid) så hade jag sjukt kul med dig och det vill jag behålla. Och även fast det här är piss så är jag glad för det vi hade. Du kommer alltid vara min Anna:)
- Håller verkligen med om allt! Och du kommer alltid vara min sid :)
- Helst av allt skulle jag vilja ha dig här, allt känns så jävla konstigt nu. Ska försöka sova så jag tar mig till skolan imorn. Du får ha det bra Anna sov gott och ta hand om dig kram.
- Ja det känns jättekonstigt, vet som inte vars jag ska he mig. Godnatt, sov sött och kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela